Főoldal / Hírek / Automat-X a MachTechen
HÍREK
2019. 04. 18.

Az automat-x iS OTT LESZ A MACHTECH-EN 

Látogassa meg standunkat (301D) 2019. május 14-17. között  a Hungexpo A pavilonjában, ahol bemutatjuk az ipari és kollaboratív robottechnika piacvezető gyártóit és termékeit. Ingyenes kiállítási belépőért regisztráljon időben nálunk!Akik már biztosan ott lesznek velünk az idei MACH-TECH és IPAR NAPJAI közös szakkiállításon: 

 

Az Automat-X a 2018-as Ipar Napjai kiállításon Magyarországon elsőként mutatta be a SoftRobotics speciális kollaboratív megfogóitAz Automat-X a 2018-as Ipar Napjai kiállításon Magyarországon elsőként mutatta be a SoftRobotics különleges kollaboratív megfogóitA rendezvényre az alábbi regisztráció kitöltésével igényelhet ingyenes belépőt. (Előzetesen megigényelt belépő vagy meghívó híján a kiállítás csak 3500 Ft-os napijeggyel látogatható.)


Az Ipar Napjai/MachTech szakkiállításra ITT regisztrálhat.

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. 

Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.

 

---

 

tovabbi hirek
TOVÁBBI HÍREINK
KOSMEK hidraulikus és pneumatikus megfogók képzés
Szeminárium Budapesten a patinás japán márka robottechnikai fejlesztéseiről: fejcserélők, munkadarab-rögzítők, megfogók a fókuszban!
Itt a világ első 3D kobotépítő appja!
Az alkalmazással 3D-ben felépítheti saját kollaboratív robotját! A konfigurációt Ön rakja össze, és az épített virtuális kobotot pillanatok alatt a képernyőjére varázsoljuk!
Webinárium az OnRobot megfogókról
Október 10-én a VG10 vákuumos megfogó, 17-én az RG2 és RG6 megfogók bemutatásával indul a webszéria. Kattintson a regisztrációhoz!