Főoldal / Kereskedelem / EasyRoboticsPROFEEDER: ELEMES KOLLABORATÍV ROBOTCELLARENDSZERA ProFeeder egy kompakt moduláris rendszer, mely nagyban leegyszerűsíti egy-egy robotos automatizálási folyamat elindítását.

 

 

A minden típusú szerelőcellába integrálható ProFeeder modulok megkönnyítik és rugalmassá teszik a robotcellák üzembe helyezését, illetve a kiegészítő elemek mozgatását és beállításainak módosítását, legyen szó összeszerelő, gravírozó, csavarozó, peremező, sorjátlanító vagy tisztító egységekről, mérőberendezésről, oldaltálcákról vagy kontrolpaneltartókról.


A szerelőcella helye könnyen változtatható, hiszen a ProFeeder modul targoncával mozgatható, és a ProFeeder oldalán található rugalmas sínrendszer egyszerűvé teszi a robotkonzol új pozícióba való helyezését.

A cserélhető alkatrészfiókokkal rendelkező mozgató biztosítja az automatikus összeszerelési folyamat komponenseinek állandó rendelkezésre állását, és az összeszerelést követően a mozgató el is távolítja a késztermékeket a szerelőcellából.

 

 

 


3 lépés az automatizálás felé

A ProFeeder moduláris rendszere a termelési igényekhez igazodva három fokozatban bővíthető.


 
ProFeeder Light ProFeeder ProFeeder Multi
Befektetés visszatérülése 6-8 hónap Kevesebb mint 1 év 1,5-2 év
Alkatrésztálcák cseréje Manuális A mozgató cseréjével Teljesen automatizált
Mobilitás Könnyen eltávolítható Könnyen eltávolítható Helyhez kötött
Sorozat mérete Kis Kis és közép Nagy
Alkatrésztálcák száma 1 2 2 x 10
Mozgatók - 2 2
Termelés „Extra kéz” 2 műszakos működés Teljesen automatizált 4 műszakos működés
Rendelési azonosító PFL 1001 PF 1002 PFM 1003
Hosszúság x Szélesség x Magasság 900 x 860 x 925 mm 900 x 860 x 925 mm 1780 x 860 x 2170 mmProFeeder U-cellaFunkciók és előnyök
 

  • Az új elemek nagyon gyorsan konfigurálhatók.
  • Az új alkatrészekhez nincs szükség külön programozásra.
  • Az EASY+ szoftver kompatibilis a Universal Robots valamennyi termékével (UR3, UR5, UR10).
  • A termékek oldalán található QR-kód leolvasásával elérhetővé válik a teljes oktatói videósorozat és a dokumentáció.
Hogyan működik? 
  • Az EASY+ egy bővítmény a UR+ alapértelmezett robotszoftverhez.
  • Csak adja meg a roboteszköz, az alkatrésztálcáról és az alkatrész formájának specifikációját, és az EASY+ kiszámítja Önnek a robot legoptimálisabb mozdulatait.
  • Az alkatrészek, tálcák és elemek mind egy beépített adatbázisban kerülnek eltárolásra, hogy ezek később gyorsan visszakereshetők és felhasználhatók lehessenek.
  • Az EASY+, mint neve is jelzi, egy könnyen használható gépkiszolgáló rendszer.

ProFeeder elemek

 
Robotcella


A robotcella a ProFeeder alapeleme, mely megfelelő teret biztosít a robot mozgása számára, és magában foglalja mind a feldolgozott, mind a feldolgozatlan alkatrészeket, akár egy alkatrésztálca-tartón (ProFeeder Light), akár a mozgató egy állomásaként (ProFeeder és ProFeeder Multi).

A kompakt és mobil robotcella-kialakítás a gyártás során maximális rugalmasságot biztosít. A robot a kialakításnak köszönhetően mindhárom oldalon elhelyezhető, és a kompakt kialakítás révén egyszerűen hozzáférhetünk a gyártógépekhez.

A ProFeeder Light és a ProFeeder típusú cellák könnyen mozgathatók targoncával. A robotcella számos megoldást kínál a vezérlőpaneleket, táblákat és szerelvényeket illetően, aminek révén teljesen automatizált összeszerelő cellák összeállításához is felhasználható.

Alkatrésztálcák


Az alkatrésztálcák cserélhető perforált lemezekkel vannak ellátva, amelyek minden elemtípushoz alkalmazhatók, és amelyek akár vékony lemezekre cserélhetők élhajlítás esetén.

Az alkatrésztálcák könnyen cserélhetők mind a ProFeeder Light, mind a mozgató alapmodulján.

Mozgató 

 

A mozgató feladata az alkatrésztálcákat a ProFeederhez vagy ProFeedertől elmozgatni. A mozgatót akkor is könnyű a cellához csatolni, ha mind a négy alkatrésztálca teli van.

Az alkatrésztálcák automatikusan középre helyeződnek a robotcellán belül.

Ha Ön úgy dönt, hogy a ProFeederről ProFeeder Multira vált, a mozgatót emelő- és elmozdító modulokkal látjuk el.

 

 

---

 


Letöltések