Főoldal / LineártechnológiaHIWIN LINEÁRIS TENGELYEK


A HIWIN lineáris tengelyei térben és időben pontos és gyors pozicionálást tesznek lehetővé. Az alkalmazásoknak megfelelően különböző lineáris tengelyek kaphatók: szíjtengelyek nagy menetsebesség és hosszú menetút esetén, orsós tengelyek nagy pontossági követelmények esetén, és lineármotor-tengelyek maximális dinamikai, pontossági és együttfutási követelmények esetén minimális karbantartási ráfordítás mellett.

 

A HIWIN valamennyi lineáris tengelye hozzáigazítható a mindenkori alkalmazáshoz vagy a meghatározott környezeti feltételekhez a sokféle opciós lehetőség kihasználásával. Így például a különböző útmérő rendszerek és végkapcsolók mellett a legkülönbözőbb tömítési megoldások közül lehet választani a lineármotorokhoz. Igény esetén lineármotorjait a HIWIN lineáris tengelyből, motorból és szervóhajtásból álló komplett megoldásként tudja szállítani.

 


KK egységek


A HIWIN KK lineáris modulok kompakt pozicionáló tengelyek. Az előtolást egy golyós menetes orsós hajtás biztosítja, amely a "motor-kész" meghajtó-karimába kerül tárolásra. A mozgatást a golyós menetes orsó-csapágyazás vezeti meg.

 

A különböző méretek és felszereltségek révén a lineáris modulok különböző feladatokra alkalmasak. A KK lineáris modulok beépítésre kész, univerzálisan bevehető modulok a legkülönbözőbb pozicionálási feladatokra, kompakt és karcsú kivitelüknek köszönhetően még szűk helyeken is könnyen integrálhatók. A KK modulok a környezeti követelményeknek megfelelően felszerelhetők harmonika- vagy alumíniumborítással. A tartóprofil a golyós kocsival optimális merevséget kínál, és a precíziós golyós-menetorsós hajtás a profilsínvezetéssel együtt nagy pontosságot nyújt.


A KK lineáris tengelyek előnyei
  • beépítésre kész, komplett tengelyek HIWIN servo motorral and HIWIN meghajtással
  • univerzális felhasználhatóság
  • kompakt dizájn
  • jó alkalmazhatóság, tartósság
  • nagy pontosság és optimális merevség
  

Bővebben a HIWIN termékekről