Főoldal / OnRobot / Kamera


OnRobot Eyes kamerarendszer


 
  • Gyors és könnyen programozható "robotos" látás egyképes kalibrációval, gyors programozással és zökkenőmentes fogószerkezet-integrációval.  
  • 2.5D látásrendszer mélységészleléssel strukturálatlan alkalmazásokhoz.
  • Segítségével bármely robotkarral nagy megbízhatósággal rendezhet, vehet fel és rakhat le strukturálatlan munkadarabokat.
  • Egy lépésben több tárgy észlelésével minimálisra csökken a ciklusidő
  • Szín és kontúr észlelése 
  • Segítségével kialakítható a dinamikus munkakörnyezet és a mobil robotbeállítások
Az OnRobot Eyes megfizethető áron könnyíti meg a látásfunkciót szinte bármilyen kollaboratív alkalmazáshoz. Ideális tárgyak széles körének kiválogatására, CNC-gépek fém alkatrészekkel történő kiszolgálásra, és sok más olyan pick&place típusú alkalmazásra, ahol fontos az orientáció.
 

Onrobot Eyes
Az OnRobot Eyes segítségével most nagy megbízhatósággal és könnyedén rendezhet, vehet fel és rakhat le strukturálatlan alkalmazásokat. Az Eyes felszerelhető a robotcsuklóra vagy kívülre az alkalmazásához alkalmazkodó helyzetbeállításokkal, valamint az OnRobot Quick Changer-en keresztül tökéletesen integrálódik a robot felületéhez és fogószerkezetéhez. Üzembe helyezése gyors, így minimális az állásidő új termékekre vagy folyamatokra való átkapcsolásnál. Az egyképes kalibráció és alkatrész-felismerés csak pár percet igényel, a programozás pedig intuitív és gyors. Ráadásul az Eyes fejlett, megfizethető 2.5D látásával mélységészlelést is kap, illetve képességet az alkatrészek egymásra helyezésére, és mindez egyáltalán nem bonyolult.

 

Az OnRobot Eyes kiválóan alkalmas robotos anyagmozgató és minőségellenőrző alkalmazásokhoz. 
 
A rendszerről bővebb információ a gyártó honlapján itt található, adatlapja innen letölthető.
 

Letöltések

 

OnRobot Eyes szoftverfrissítés 2020