Főoldal / Hírek / Kosmek szeminárium 1
 
HÍREK
2019. 04 15.

kosmek hidraulikus és pneumatikus megfogók szeminárium


2019. június 18-án egynapos, 
gyakorlati szemináriumot szervezünk a japán KOSMEK alacsony nyomású hidraulikus és nagy erejű pneumatikus megfogóiról és más, robottechnikai fejlesztéseiről. 

 


A szemináriumot termeléssel, gyártással foglalkozó vállalkozások vezetői, döntéshozói, illetve automatizálással foglalkozó mérnökei, termelési vezetői, automatizálásért felelős szakemberei számára rendezzük.  A rendezvény fókuszában a patinás japán márka egyedülálló fejlesztései, elsősorban fém- és műanyagipari öntödei és préstechnikai fejcserélők, munkadarab-rögzítők, alacsony nyomással működő, nagy erejű megfogók állnak. 

 

 

KOSMEK szeminárium 2019. május 8.A világ vezető nagyteljesítményű pneumatikus és hidraulikus megfogó megoldásai 

 

A japán KOSMEK több mint 30 éves múltra visszatekintő, mára a gyártásautomatizálásban komoly nemzetközi jelenléttel bíró vállalat, mely világszerte piacvezető az alacsony nyomású hidraulikus és nagy erejű pneumatikus megfogók gyártásában és fejlesztésében. Akár egyedi igény szerint elkészített, minden esetben Japánban gyártott munkadarabrögzítő megoldásait főként fém- és műanyagipari öntödék használják. A KOSMEK több mint 300 szabadalmazott megoldás tulajdonosa, termékei egyedülállóan tartósak, és nem igényelnek karbantartást – ez utóbbira a gyártó 1 millió műveletig garanciát is vállal. A KOSMEK megfogók 3 μm-es pontossággal dolgoznak, és a gyártó nagy figyelmet fordít arra is, hogy egy-egy terméke több funkciót is ellásson és könnyen használható legyen. 

2019. június 18-án a KOSMEK Europe szakemberei Budapesten mutatják be a márka legnépszerűbb fejlesztéseinek gyakorlati alkalmazását. 
 

Regisztráljon időben a 2019. június 18-i rendezvényre, hiszen a résztvevők száma korlátozott!


Időpont: 2019. június 18., 9:30-15:30

Helyszín: Aquaworld Resort Budapest Konferenciaközpont, 1044 Budapest, Íves út 16.
A szeminárium nyelve ANGOL. 
 

 
---
TERVEZETT PROGRAM
  9:30 - 12:30
Alapszeminárium 
12:30 - 13:30  
Ebéd
13:30 - 15:30  
Gyakorlati szeminárium 
 

 

---

 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!