Főoldal / Hírek / KOSMEK webinárium 20200708
 
HÍREK
2020. 06 12.

kosmek WEBinárium július 8-án


A japán KOSMEK számos szabadalmazott technológia tulajdonosa. Az ipari automatizálásban al
acsony nyomású hidraulikus és nagy erejű pneumatikus megfogói és munkadarab-rögzítési megoldásai régiónkban is egyre népszerűbbek. Csatlakozzon hozzánk július 8-án az online térben, és megmutatjuk Önnek, hogyan válhatnak a KOSMEK eszközök az Ön vállalkozásának előnyére is!

 


A webináriumot termeléssel, gyártással foglalkozó vállalkozások vezetői, döntéshozói, illetve automatizálással foglalkozó mérnökei, termelési vezetői, automatizálásért felelős szakemberei számára rendezzük, időtartama max. 1 óra.  Fő fókuszában a patinás japán márka egyedülálló fejlesztései, elsősorban a munkadarab-rögzítők, pozícionálók, a fém- és műanyagipari öntödei és préstechnikai fejcserélők, illetve alacsony nyomással működő, nagy erejű megfogók állnak.  

 

KOSMEK SWQ-JWA palettázó alkalmazásNagyteljesítményű pneumatikus és hidraulikus megfogó megoldások 

 

A japán KOSMEK több mint 30 éves múltra visszatekintő, mára a gyártásautomatizálásban komoly nemzetközi jelenléttel bíró vállalat, mely világszerte piacvezető az alacsony nyomású hidraulikus és nagy erejű pneumatikus megfogók gyártásában és fejlesztésében. Akár egyedi igény szerint elkészített, minden esetben Japánban gyártott munkadarabrögzítő megoldásait főként fém- és műanyagipari öntödék használják. A KOSMEK több mint 300 szabadalmazott megoldás tulajdonosa, termékei egyedülállóan tartósak, és nem igényelnek karbantartást – ez utóbbira a gyártó 1 millió műveletig garanciát is vállal. A KOSMEK megfogók 3 μm-es pontossággal dolgoznak, és a gyártó nagy figyelmet fordít arra is, hogy egy-egy terméke több funkciót is ellásson és könnyen használható legyen. 

 

KOSMEK eszközcserélőTeljesen holtjátékmentes KOSMEK eszközcserélők 

 


2020. július 8-án a KOSMEK Europe képviseletében Wolfgang Herrnhofer mutatja be a magyar szakemberek számára a márka legnépszerűbb fejlesztéseinek gyakorlati alkalmazását. 
 

Regisztráljon időben a 2020. július 8-i online eseményre!


A regisztrált résztvevők számára a webinárium előtt minden szükséges technikai információt elküldünk a sikeres csatlakozáshoz. A webinárium során felmerülő kérdéseket élőben meg is válaszoljuk, illetve biztosítjuk a webinárium utáni személyes egyeztetés, tanácsadás lehetőségét is résztvevőinknek. 
 

A webinárium nyelve ANGOL. 
 

 
---
TERVEZETT PROGRAM
10:00
Köszöntő
10:10               
A KOSMEK szabadalmai: 
High Power technológia
- FA és munkadarabzögzítési megoldások
- Swing, Link, Hole Clamps, Work Supports
Teljesen holtjátékmentes technológia
- FA és munkadarabzögzítési megoldások
- robotos eszközcserélők, pozícionálók
10:30               
Gyakorlati alkalmazások, referenciák, videók, stb.
Kérdések-válaszok 
 

 

---

 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!