Főoldal / OnRobot / Lágy és vákuum megfogók
 


VGP20 vákuummegfogó kartondobozok palettázásához


 
  • A jelenleg legerősebb elektromos vákuummegfogó  
  • Vékonyabb kartonból készült dobozok palettázásához is alkalmazható
  • Szabálytalan alakú vagy porózus felületek pakolására is képes
  • Azonnal üzemkész, komplett rendszer
  • Szinte minden nevesebb robotkarral használható (UR, KUKA, Fanuc, Kawasaki, Yaskawa, Doosan, Denso, Nachi, Hanwha, ...)
A VGP20 a világ jelenleg legerősebb elektromos vákkummegfogó szerkezete, ami akár 20 kg hasznos teherbírással rendelkezik. A pneumatikus megfogószerkezeteknél egyszerűbb, kedvezőbb árú, könnyebben karbantartható. Nem igényel külső levegőellátást. A VGP20 megfogó ideális kartondobozok palettázásához - legyen szó akár vlkonyabb vagy recycling kartonpapírból készült dobozokról. Emellett nagy méretű és szabálytalan alakú csomagolások, tárgyak raklapozására is képes. A VGP20 beépített intelligenciája és a könnyen használható szoftvere pontos légáram-szabályozást biztosít, illetve lehetőséget nyújt a fogás módosítására az alkalmazásnak és kezelendő anyagnak megfelelően, beleértve az egyszerre több, különböző formájú és nagyságú anyag kezelését is.
 

OnRobot VGP20 vákuumos megfogó kartondobozok pakolásához
A VGP20 tapadókorongjai könnyen cserélhetőek, és lehetőség van karok hozzáadására és cseréjére is. Ez igazán sokoldalúvá teszi, amellett, hogy a VGP20 megfizethető, és a fenntartása is igen kedvező - egy pneumatikus szerkezettel összevetve például. 

 

Az OnRobot VGP20 kiválóan alkalmas robotos anyagmozgató és gépkiszolgáló alkalmazásokhoz. 
 
A rendszerről bővebb információ a gyártó honlapján itt található, adatlapja innen letölthető.
 

Letöltések