Főoldal / OnRobot / Mágneses megfogó

 
MG10 MÁGNESES MEGFOGÓ

 


Az OnRobot MG10 egy sokoldalú, könnyen használható mágneses fogószerkezet a gyártási, gépjárműipari és repülőgépipari környezetekben zajló anyagmozgatási, összeszerelési és gépkiszolgálási alkalmazásokhoz. Kompatibilis minden nagyobb robotmárkával. Állítható erő- és fogás-észlelés funkciókat kínál, melyek példátlan szintű szabályozási lehetőségeket nyújtanak a felhasználóknak.

 

A könnyen konfigurálható mágneses erő révén az OnRobot MG10 fogószerkezet állítható ereje teljes mértékben alkalmas például fémlemezek egyenkénti rakásbontására. A beépített közelségérzékelő érzékeli, hogy a megfogó felvette-e a munkadarabot, vagy sem, a többmágneses konstrukció pedig lehetővé teszi a nagyméretű vagy nehéz munkadarabok megbízható kezelését. A fogószerkezet áramkimaradás vagy vészleállítás esetén is fogja a munkadarabokat. 

 


Az MG10 mágneses megfogó kiválóan alkalmas présgép-kiszolgálási és hajlítási alkalmazásokhoz, illetve anyagmozgatási folyamatokhoz. Könnyedén kezel fém nyersdarabokat, lyukasztott acél munkadarabokat, illetve perforált fémlemezeket, ráadásul lemezek rakásbontására és elválasztására, vagy fém munkadarabok raklapozására is használható.

 

OnRobot MG10 mágneses megfogó
MG10 mágneses megfogóAz MG10 ideális a szokatlan formájú munkadarabokhoz, illetve a nagy, lapos fémlemezekhez. A vákuumos fogószerkezetekkel ellentétben az OnRobot mágneses fogószerkezete nem hagy nyomot és képes megbirkózni a perforált, érdes vagy poros munkadarabokkal is. A présgép-kiszolgálási és hajlítási alkalmazások során az MG10 az egész folyamat során képes kezelni a munkadarabot, akkor is, amikor megváltozik a munkadarab formája.


  • A megfizethető MG10 nem igényel külső levegőellátást vagy kábeleket. 
  • Kicsomagolás után azonnal üzemkész.
  • Gyorsan és könnyedén telepíthető, többletköltségek nélkül.
  • Az MG10 is a gyorscserélőt és az OnRobot intuitív programozását használja.
  • Áramkimaradás vagy vészleállítás esetén is fogja a munkadarabokat.


OnRobot MG10 mágneses megfogó 
 

 
---
Letöltések
 

 

---