Főoldal / Hírek / OnRobot szeminárium 1
  
HÍREK
2019. 08. 05.

ONROBOT FOGÓSZERKEZETEK, ÉRZÉKELŐK ÉS SZOFTVEREK SZEMINÁRIUM


2019. szeptember 10-én egynapos, gyakorlati 
szemináriumra várjuk minden olyan gyártó vállalat/vállalkozás automatizálásért felelős szakemberét, aki termélesi folyamatait kollaboratív robottechnológiával tervezi fejleszteni, és ehhez a piaci szegmens jelenleg legjobb, legsokoldalúbb és legmegbízhatóbb eszközeit keresi. 

 


Az együttműködő megoldások a jövő zálogai, hiszen gyors üzembe állítást, átállást és átcsoportosítást tesznek lehetővé, továbbá elősegítik a robotok és emberek biztonságos közös munkáját a gyártás területén. Az OnRobot célja a kollaboratív robotkarok végére szerelhető fogószerkezetek, érzékelők és szoftveres megoldások legszélesebb választékát kínálni, amelyek segítségével a kis és közepes méretű gyártó vállalkozások eddig ismeretlen léptékben – gyorsan, hatásosan és költséghatékonyan – automatizálhatják folyamataikat. 

 

 

A világ vezető kollaboratív megfogói, érzékelői és szoftveres megoldásai, amelyek kis és közepes vállalkozások számára is elérhetők

 

Az OnRobot 2018 júniusában jött létre nemzetközi vállalatként a dán On Robot, a magyar OptoForce és az amerikai Perception Robotics összeolvadásával. A dán Purple Robotics nem sokkal később csatlakozott a szövetséghez. Ezek a cégek mind az együttműködő alkalmazásokhoz fejlesztett egyedülálló technológiáikkal alapozták meg ismertségüet, erőforrásaikat egyesítve pedig az iparág legjobb eszközeit felvonultató csapattá álltak össze.

2019. szeptember 10-én az OnRobot és az Automat-X szakemberei Budapesten mutatják be a márka legnépszerűbb alkalmazásainak gyakorlati használatát. 
 

A szemináriumon a részvétel automatizálási beruházást tervező magyarországi cégek képviselői számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezését a szabad helyek rendelkezésre állásáig tudjuk visszaigazolni. Kérjük regisztráljon időben, hiszen a résztvevők száma korlátozott!


Időpont: 2019. szeptember 10., 9:30-15:30

Helyszín: Aquaworld Resort Budapest Konferenciaközpont, 1044 Budapest, Íves út 16.
A szeminárium nyelve MAGYAR és ANGOL. 
 

 
---
TERVEZETT PROGRAM
  9:30 - 12:30
Alapszeminárium 
12:30 - 13:30  
Ebéd
13:30 - 15:30  
Gyakorlati szeminárium 
 

 

---

 

Regisztrálni az alábbi linkre kattintva, kapcsolattartási adatainak megadásával tud. Jelentkezésére 48 órán belül visszajelzést küldünk. 
 
 

 
 

Kapcsolódó tartalmak letöltése
 

 

---