Főoldal / Hírek / OnRobot webinárium 20200522

2020.05.11.

ONRobot-os Pakolás és Gépkiszolgálás (webinárium)


2020. május 22-én 10:00 órától az OnRobot és az Automat-X ingyenes, magyar nyelvű webináriumot szervez, melynek fő fókuszában a robotos pakoló, palettázó és gépkiszolgáló alkalmazások állnak.  

 


A webinárium két házigazdája a  kollaboratív megfogók terén piacvezető dán OnRobot, valamint az cég magyarországi disztribútora, az Automat-X. Miért ajánljuk a webináriumot minden automatizálási szakember számára?
Az elmúlt hetekben robbanásszerűen megnőtt az online elérhető műszaki, technológiai tréningek száma, aminek köszönhetően a szakemberek gyakorlatilag határok nélkül válogathatnak különféle gyártók - praktikussági okok miatt - angol nyelven kínált webináriumaiból. 

Május 22-én viszont azért is érdemes lesz csatlakozni hozzánk az online térben, hiszen most az OnRobot műszaki támogatásért felelős mérnöke, Balázs István élőben, és a szokásostól eltérően magyar nyelven mutatja majd be az VG10 és a VGC10 megfogókat, az új OnRobot kamerarendszert, és érintőlegesen az OnRobot termékpalettáját.  


Emellett külön hangsúlyt fektetünk a gyakorlati megközelítésre is! Az Automat-X a Robot-X kereskedelmi üzletágaként közel másfél évtizedes robotintegrálási tapasztalattal rendelkezik. Hazai és külföldi megrendelők számára készült projektjei során szerzett tapasztalata az Automat-X ügyfelei számára is előnyt jelent, nemcsak a megfelelő alkatrészek kiválasztásánál, hanem komplett robotos alkalmazások megvalósításánál is.  
 

A piaci igényeket figyelembe véve a május 22-i webinárium tematikáját kifejezetten azzal a céllal állítottuk össze, hogy - elsősorban CNC - gépkiszolgáló alkalmazásokhoz, palettázó rendszerekhez és pick&place feladatokhoz nyújtsunk praktikus segítséget és ötleteket. 


A felvételhez és lerakáshoz használt leggyakoribb fogórendszerek közül részletesen bemutatjuk a VG10 és VGC10 elektromos vákuumos grippereket. 
A webináriumon emellett debütál az OnRobot nemrégiben piacra dobott, új fejlesztése is, a 2.5D Vision System is: 
 

 


 

 

A május 22-i eseményre a regisztráció ingyenes. A webináriumhoz való csatlakozás technikai tudnivalóit minden résztvevőnek az általa megadott e-mail címre, a webináriumot megelőzően küldjük el. 
Hazai szakemberek számára külön érdemes most csatlakozni az eseményhez azért is, hiszen a május 22-i online bemutató/tréning nyelve magyar lesz! A webinárium során lehetőség lesz online kérdezni is, sőt, az érdeklődők kérdéseiket előzetesen is elküldhetik az info@automat-x.com címre, s azokat a webinárium során élőben, vagy igény szerint akár külön konzultáció során is megválaszoljuk.   

 

 

OnRobot VGC10OnRobot VG10 megfogó 

 

   
Regisztráljon webináriumunkra még ma!


Időpont: 2020. május 22., 10:00-11:00

   

A részvétel a webináriumon ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Bővebben is olvashat a OnRobot megoldásairól itt vagy a gyártó honlapján. Szeretettel várjuk az online térben Önt is!