Főoldal / Hírek / OnRobot webinárium 20200618

2020.05.26.

ONRobot-os Pakolás és Gépkiszolgálás (webinárium)


2020. június 18-án 10:00 órától az OnRobot és az Automat-X újra ingyenes, magyar nyelvű webináriumot szervez, melynek fő fókuszában a robotos pakoló, palettázó és gépkiszolgáló alkalmazások állnak.  

 


A webinárium két házigazdája a  kollaboratív megfogók terén piacvezető dán OnRobot, valamint az cég magyarországi disztribútora, az Automat-X. Miért ajánljuk a webináriumot minden automatizálási szakember számára?
Az elmúlt hetekben robbanásszerűen megnőtt az online elérhető műszaki, technológiai tréningek száma, aminek köszönhetően a szakemberek gyakorlatilag határok nélkül válogathatnak különféle gyártók - praktikussági okok miatt - angol nyelven kínált webináriumaiból.

A kollaboratív megfogók gyártásában vezető OnRobot a járványkorlátozások után szinte azonnal megkezdte online szemináriumainak szervezését, amikre a tavasz folyamán még a nemzetközi online színtéren, angolul került sor. Mivel azonban az OnRobot magyarországi kutatóközponttal, és a korábbi OptoForce révén magyar tudástőkével is rendelkezik, adta magát a lehetőség, hogy a kollaboratív megoldásokat kereső magyar szakembereket és a az OnRobot magyar munkatársait egy közös, magyar nyelvű webinárium keretében "hozzuk össze". 

Az első sikeres ilyen alkalom után örömmel jelentjük be a folytatást: június 18-án az OnRobot műszaki támogatásért felelős mérnöke, Balázs István élőben, és ismét magyar nyelven mutatja majd be az VG10 és a VGC10 megfogókat, az új OnRobot kamerarendszert, és érintőlegesen az OnRobot termékpalettáját.  


Emellett külön hangsúlyt fektetünk a gyakorlati megközelítésre is!  
 

A piaci igényeket figyelembe véve a június 18-i webinárium tematikáját kifejezetten azzal a céllal állítottuk össze, hogy - elsősorban CNC - gépkiszolgáló alkalmazásokhoz, palettázó rendszerekhez és pick&place feladatokhoz nyújtsunk praktikus segítséget és ötleteket. 


A felvételhez és lerakáshoz használt leggyakoribb fogórendszerek közül részletesen bemutatjuk a VG10 és VGC10 elektromos vákuumos grippereket. 
A webináriumon emellett debütál az OnRobot nemrégiben piacra dobott, új fejlesztése is, a 2.5D Vision System is: 
 

 


 

 

A június 18-i eseményre a regisztráció ingyenes. A webináriumhoz való csatlakozás technikai tudnivalóit minden résztvevőnek az általa megadott e-mail címre, a webináriumot megelőzően küldjük el. 
REGISZTRÁCIÓ

 


Hazai szakemberek számára külön érdemes most csatlakozni az eseményhez azért is, hiszen a június 18-i online bemutató/tréning nyelve magyar lesz! A webinárium során lehetőség lesz online kérdezni is, sőt, az érdeklődők kérdéseiket előzetesen is elküldhetik az info@automat-x.com címre, s azokat a webinárium során élőben, vagy igény szerint akár külön konzultáció során is megválaszoljuk.   

 

 

OnRobot VGC10OnRobot VG10 megfogó 

 

   
Regisztráljon webináriumunkra még ma!


Időpont: 2020. június 18., 10:00-11:00

   

A részvétel a webináriumon ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Bővebben is olvashat a OnRobot megoldásairól itt vagy a gyártó honlapján. Szeretettel várjuk az online térben Önt is!