Rólunk


RÓLUNK
Teljes automatizálási rendszerek minőségi alkatrészeit biztosítjuk több mint 10 éves ipari automatizálási tapasztalattal. Kínálatunkban az ipari robotok mellett megtalálja a piacvezető kollaboratív robotkarokat csakúgy, mint a kollaboratív megfogókat és feedereket; az alacsony nyomással működő, nagy erejű megfogókat, mozgásvezérlőket, lineártechnológiát, illetve kész munkaterület-biztosító megoldásokat. Segítünk Önnek optimális döntést hozni robotkar- vagy robotperiféria-választás előtt, illetve kollaboratív robotjainkhoz kapcsolódóan komplett robotkezelői és -programozói tréningeket is kínálunk.

 

 

TERMÉKEINK
Teljes automatizálási rendszerek minőségi alkatrészeit biztosítjuk több mint 10 éves ipari automatizálási tapasztalattal.
Legyen szó megfogókról, szenzorokról, kamerarendszerekről, vagy univerzális termékadagoló állványokról, segítünk megtalálni a legalkalmasabb megoldást.
Kis levegőnyomással működő, nagy erejű megfogók
Robotcellák, automatizálási egységek biztonsági elkerítése
A norvég Rocketfarm Pally palettázó szoftver segít, hogy a kollaboratív robotos palettázó alkalmazásban az operátor pár perc alatt egyik rakatképről másikra álljon át.
AKTUALITÁSOK
Palettázás rugalmasabban, egyszerűbben: palettázó szoftver UR robotokhoz
A cél: bárki képes legyen kollaboratív robotos palettázó alkalmazást használni már nagyon kevés képzés után is.
KOSMEK webinárium július 8-án
Fókuszban a munkadarab-rögzítők, pozícionálók, a fém- és műanyagipari öntödei és préstechnikai fejcserélők, illetve alacsony nyomással működő, nagy erejű megfogók!
OnRobot-os gépkiszolgálás és palettázás webinárium
Június 18-án 10:00-től újra magyar nyelven ismerheti meg az OnRobot nyújtotta lehetőségeket! Regisztráljon ingyen!