Rólunk


RÓLUNK
Teljes automatizálási rendszerek minőségi alkatrészeit biztosítjuk több mint 10 éves ipari automatizálási tapasztalattal. Kínálatunkban az ipari robotok mellett megtalálja a piacvezető kollaboratív robotkarokat csakúgy, mint a kollaboratív megfogókat és feedereket; az alacsony nyomással működő, nagy erejű megfogókat, mozgásvezérlőket, lineártechnológiát, illetve kész munkaterület-biztosító megoldásokat. Segítünk Önnek optimális döntést hozni robotkar- vagy robotperiféria-választás előtt, illetve kollaboratív robotjainkhoz kapcsolódóan komplett robotkezelői és -programozói tréningeket is kínálunk.

 

 

TERMÉKEINK
Teljes automatizálási rendszerek minőségi alkatrészeit biztosítjuk több mint 10 éves ipari automatizálási tapasztalattal.
Legyen szó megfogókról, szenzorokról, kamerarendszerekről, vagy univerzális termékadagoló állványokról, segítünk megtalálni a legalkalmasabb megoldást.
Kis levegőnyomással működő, nagy erejű megfogók
Robotcellák, automatizálási egységek biztonsági elkerítése
AKTUALITÁSOK
Új OnRobot termék: 3FG15 megfogó
Megjelent az új, hengeres munkadarabokhoz ideális, háromujjas OnRobot megfogó 15 kg teherbírással, 20-150 mm nyitással, főként gépkiszolgáló alkalmazásokhoz, a legtöbb robottípushoz.
OnRobot nyilt nap március 19-én Budapesten!
Március 19-én a gyakorlatban is bemutatjuk az OnRobot fogószerkezeteit, érzékelőit és szoftvereit egy egynapos szeminárium keretében.
Az Automat-X is ott lesz a MachTech-en
Látogassa meg standunkat (301D) 2019. május 14-17. között a Hungexpo A pavilonjában! Regisztráljon időben az ingyenes belépőjegyért!