Főoldal / Perifériák / Soft Robotics megfogók
SOFTROBOTICS MEGFOGÓK

 

Íme a legfejlettebb megfogási technológia, amivel lehetségessé válik olyan termékkezelések és gyártási folyamatok automatizálása, amelyekre eddig nem volt gazdaságosan alkalmazható megoldás! 
 
Egyes iparágak, mint például az élelmiszeripar, a fogyasztási cikkek és az e-kereskedelem vitathatatlanul igényli az olyan robotos megoldásokat, amelyek képesek változatos helyzetű és alakú termékek felvételére. Anyagkutató szakemberek segítségével a SoftRobotics mérnökcsapata megalkotta azt a megfogót, amit korábban egyetlen szenzor, kamera és numerikus számítás kombinációja sem volt képes helyettesíteni. A SoftRobotics szabadalmaztatott és elismert megfogóit ma már sikerrel használják különféle gyártóberendezésekben a világ minden táján. Ez az egyedülálló technológia jelentős változást hozott számos iparág vezető gyártója számára, hiszen ők ma már robotok segítségével biztonságosan és hatékonyan válogathatják és csomagolhatják azokat a termékeiket, amikre mindezidáig nem létezett megoldás az automatizálásban. 


 

SoftRobotics alkalmazások:
 • csomagoló
 • megoldások a teljes ellátási lánc mentén
 • kollaboratív  robotok
 • ipari robotok
 

 

SoftRobotics mGrip in Food Industry
Iparágak, amelyek a SoftRobotics révén ma már sikerrel automatizálhatók:
 • fogyasztási cikkek
 • élelmiszeripar (referenciákért kattintson ide!)
 • műanyagipar/fémipar (referenciák)
 • orvosi eszközök és gyógyszeripar (ötletek és referenciák itt!)
 • e-kereskedelem/kiskereskedelem

  

   


mGRIP MEGFOGÓK


ÉPÍTSEN MEGFOGÓT SAJÁT IGÉNYEI SZERINT!

Az mGrip megfogókat a sokoldalúság szempontjából tervezték. Az mGrip termékportfólió tökéletesen alkalmas integrátorok számára, de az  olyan végfelhasználó igényeit is kielégíti, aki plug-and-play típusú, gyorsan és könnyen (a "dobozból") beüzemelhető megoldást keres.

 

Az mGrip igény szerint alakítható, moduláris megfogó rendszer, tlajdonképpen egy készlet, amely lehetővé teszi a változatos kikerjedésű munkadarabok adaptív megfogását, így a felhasználó ugyanazt a megfogó-rendszert használhatja akkor is, ha termékei különféle méretűek, alakúak és súlyúak.EGYEDI IGÉNYEK SZERINT MÉRETEZHETŐ

A  SoftRobotics' moduláris megoldásával nem gond többé, ha egy automatizált soron változik a termék vagy munkadarab. Az mGrip megfogó befogómérete könnyen változtatható, így egy és ugyanazon megfogó igény szerint adaptálható a különböző projektekhez. 
Az mGrip lehetővé teszi a megfogó gyors átalakítását - számtalan  konfigurációval és befogómérettel. Minden mGrip készlet olyan kiegészítő alkatrészekkel van ellátva, amelyek percek alatt lehetővé teszik gyártásra kész rendszerek adaptálását. A SoftRobotics vezérlőegységgel párosítva az mGrip megfogó másodpercenként 3-4 ciklust tud teljesíteni, kiszolgálva a legnagyobb kihívást jelentő alkalmazásokat is.TÖBBFÉLE ROBOTKARHOZ IS

AZ mGrip-et úgy tervezték, hogy a piac szinte összes jelentős robotkarjával kompatibilis legyen, így pl. a Yaskawa, UR, Fanuc, ABB robotokkal is használható, nincs szükség külön adapterekre sem. 

 

 

 


   

P4Y KOBOT KÉSZLET


DESIGNED FOR YASKAWA
Az mGrip P4Y készlet egy kifejezetten a Yaskawa robotok számára kifejlesztett  robotmegfogó rendszer. Az mGrip P4Y készlet lehetővé teszi a strukturálatlan, ill. a változó méretű, alakú és súlyú tárgyak adaptív kezelését. Ez az egységes, integrált és könnyen használható megoldás tökéletesen alkalmazható az olyan alkalmazások automatizálására, mint például:

 • összeszerelés,
 • válogatás (pick&place),
 • és csomagolás.

 

SoftRobotics mGrip P4Y kit


 
 
 

 
 

 

KONTROLLER TÍPUSOK