Főoldal / Hírek / SoftRobotics webinárium

2019. 04 22.

SoftRobotics megfogók webinárium


2020. április 29-én 15:00 órától a SoftRobotics és az Automat-X ingyenes webináriumon mutatja be, a technológiai újítások hogyan teszik bárki számára előrhetővé az olyan termékek gyártásának automatizálását, amelyekre eddig csak túlságosan költséges és komplikált megoldások léteztek.  

 


A webináriumon a SoftRobotics mérnöke élőben mutatja be az mGrip megfogórendszert, a SoftRobotics kontrollerjeit, illetve a megfogók ipari és kollaboratív robotokkal való integrálési lehetőségeket. Bemutatásra kerül jónáhány olyan konkrét robotos alkalmazás is, amikkel ma már olyan termékek gyártását, mozgatását is automatizálni lehet, amelyekre korábban nem volt megfelelő és költséghatékony technológia. 

 


 

 

Az online szemináriumot gyakorlatilag bármilyen iparág termeléssel, gyártással foglalkozó vállalkozások vezetői, döntéshozói, illetve automatizálással foglalkozó mérnökei, termelési vezetői, automatizálásért felelős szakemberei számára ajánljuk, függetlenül a vállalkozásuk méretétől, hiszen a SoftRobotics megoldásai kis- és középvállalatok számára is hatékony megoldást kínálnak.

A regisztráció ingyenes, a jelentkezéseket április 29-én 14:00 óráig tudjuk fogadni. A webináriumhoz való csatlakozás technikai tudnivalóit minden résztvevőnek az általa megadott e-mail címre küldjük el. 
A webináriumot Gaelen Harsch, a SoftRobotis applikációs mérnöke vezeti, az előadás nyelve angol lesz. A webinárium során lehetőség lesz kérdezni is, sőt, az érdeklődők  kérdéseiket előzetesen is elküldhetik az info@automat-x.com címre, s azokat a webinárium során élőben, vagy igény szerint akár külön konzultáció során is megválaszoljuk.   

 

 

A SoftRobotics megfogói számtalan, korábban automatizálási szempontból A SoftRobotics megfogói képesek számtalan, korábban automatizálási szempontból "megfoghatatlan" terméket egyszerűen és villámgyorsan kezelni 

 
 

Ismerje meg Ön is a SoftRobotics lágy megfogóiban rejlő lehetőségeket! Regisztráljon webináriumunkra!


Időpont: 2020. április 29., 15:00-16:30

  
 

 
---
TÉMÁK A WEBINÁRIUMON
Termékek
mGrip szettek, kontrollerek
Integráció               
kollabortív és ipari robotokkal való egyszerű integrálás a SoftRobotics termékei esetében
Alkalmazások               
gyakorlati példák, megoldások bemutatása
 

 

---

 

A részvétel a webináriumon természetesen ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Bővebben is olvashat a SoftRobotics megoldásairól itt vagy a gyártó angol nyelvű honlapján. Szeretettel várjuk az online térben Önt is!