Főoldal / Hírek / Teltházas siker az első Universal Robots szemináriumunkon
 
Teltházas siker az első Universal Robots szemináriumunk!Október 25-én az Aquaworld Resort Budapest Konferenciaközpontban került megrendezésre a Robot-X és az Automat-X szervezésében az első gyakorlati Universal Robots szeminárium.


Bár nem gondoljuk feleslegesnek az elméleti oktatást sem, tudjuk, hogy a robotikában a gyakorlat tanít a legtöbbet. Ezért is tartjuk fontosnak a hazai automatizálási színtéren, hogy olyan rendezvényeket biztosítsunk, ahol az érdeklődők a gyakorlatban is kipróbálhatják magukat a robotprogramozásban, illetve testközelből is megismerkedhetnek a legmodernebb kollaboratív robottechnológiával.

Büszkék vagyunk rá, hogy szemináriumunkat nemcsak hogy 3 kobot - UR3, UR3e és UR10 - asszisztálta, de nálunk került először bemutatásra az OnRobot új, VG10 vákuumos megfogója is, mely jelenleg piacának egyik leginnovatívabb terméke.Az esemény megvalósításához köszönjük partnereink, a Universal Robots, az OnRobot és az EasyRobotics támogatását és segítségét.

Ha lemaradt a rendezvényünkről, de szívesen részt venne gyakorlati UR szemináriumon, jelentkezzen, már él az előregisztráció a következő alkalomra!

REGISZTRÁLOK